Kovács László

Polgármesterjelölt

Kovács László vagyok, önkormányzati képviselő, a Civilek Győrért Egyesület elnöke és polgármesterjelöltje. Győrben születtem és mindig is itt éltem, 42 éves vagyok, házas.
Ki kell mondanunk: a győri politikai „elit” oldaltól függetlenül szégyent hoz a városunkra és ránk győriekre is. A kormányoldalon botrányok, a sértett egók cicaharca zajlik, a megélhetési ellenzéki oldalon az alkalmatlanok roncsderbije, a „ki a nagyobb vesztes” címért. A helyi politikusaink önmagukból kifordulva, elszakadva a valóságtól küzdenek a hatalomért, cserben hagyva az itt élőket.
A Civilek Győrért Egyesület elnökeként a győri polgárok érdekeinek képviselete, Győr város fejlődésének előmozdítása szerepel polgármesteri terveim között. Nem vagyok párttag és nem kötöttem titkos alkut egyetlen politikai vagy gazdasági érdekcsoporttal sem. Polgármesterként szeretném Győrt egy nyugodt és kiegyensúlyozott fejlődési pályára állítani. Kevesebb politikai, és több szakmai döntést várok el a közgyűléstől. A józan ész számomra elsőbbséget élvez az ideológiával és párthűséggel szemben.

Nekünk, győrieknek papagáj és ujjmutogatás helyett normális tömegközlekedés kell. Yachtozás és kicsinyes bosszúhadjárat helyett használható úthálózat. Egyéni és pártérdekek kiszolgálása helyett ipar- és gazdaságfejlesztési stratégia, ellenzéki hazudozás és hergelés helyett pedig energetikai beruházások és panelprogram. Közös a felelősségünk! Korábbi kiváló polgármesterünk, Zechmeister Károly szavaival élve: „Mindent Győrért!”